Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Retukss
1)weź zamknij morde dzieciaku. Nie napisałem, że chce gryfy i inne potwory, ale że już by mogli dodać bardziej mityczne potwory a nie ciągle nowe rasy smoków, cyców itp.
2) czy ja coś pisałem ojej wszystko dla pacc ? bo mi się wydaje, że nie. Może i nawet zarabiają na życie z pacców, ale gdyby uruchomili i nowe i stare servery podejrzewam zarobili by jeszcze więcej. Możliwe, że wielu starych graczy poszło by na stare servery a ci którym podoba się evul tibia 8.0 zostali by na niej.
3) czytaj ze zrozumieniem, a najlepiej nie udzielaj się na ytm forum bo szkoda czytać i smiech na sali xD
|
A ty byś się lepiej kultury nauczył. Co to ma wogóle być? Takie chamskie odzywki, a jak masz jakieś zastrzeżenia do noweo update napisz skarge do CipSoft. A może lepiej napisz własną gre wydaj setki tysięcy na jej rozreklamowanie płać za utrzymanie serwerów itd. Nie lepiej? Cóż to dla Cibie "Pana mądrego i bystrego". Wielki mi Pan dorosły.
Co do nowych stworzen jakie niebawem spotkamy na tibi, sądze że wszystkie są przydatne (nawet koty, czym jest pies bez kota?) I nie wiem czemu niektórzy uważają że te nowe trole są dziwne? (może wyjątek ten z rybą ^^) Przecież prawdziwe role własnie takiej figury powinny byc tylko ze wieksze, prawdziwe trole są znacznie sliniejsze niż orkowie czy dwarfy (podobnie minotaury powinny byc siliejsze niż są teraz). Wyrównanie profesji jak najbardziej słuszne.
Do reszty użytkowniuków używajacych wulgaryzmy - myślicie że to jest fajne? Świadczy to o waszej niskiej kultorze i czesto przez takich jak Wy wasi rodzice się potem za was wstydzą, zastanówcie sie troche i prosze was o więcej kultury. Jakoś niektórzy mogą wyrazić swoją opinie w normalny cywilizowany sposób, to czemu nie wy?