Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Tu nie doczytałem, i co z tego? I tak napisałem, że MOŻE, nie MUSI być wykorzystany. Nie ma to jak myślenie...
|
nie ma to jak czytanie...
Cytuj:
...czyli MI, bo JA jestem najmądrzejszy! Ech, ten kompleks wyższości... poza tym nie zawsze szybciej jest samemu, wspomniany 40 knight sam hydry nie ubije, za to 60 druid i owszem. Poza tym jest taniej, bo nie musi wydawać kasy na UHy, tylko zapieprza sobie za kolegą. TAKIE oszustwa miałem na myśli, Panie Mądry...
|
a nie przyszło ci na myśl że jak by dwie osoby włączyły się do tego expienia to było by szybciej i taniej, więc nie wiem co za idiota będzie brał na siebie takie potwory mając takie waste...
Cytuj:
Tak tak. Kilka run ma zadośćuczynić wszystkie tereny, potwory i czary dla PACC, nie? Weź się schowaj... i poczytaj co pisałem. NIE CHCĘ K**WA WSZYSTKIEGO, TYLKO CZĘŚĆ Z CAŁOŚCI! Bo pomyśl, PO CH** graczom darmowym np. Mino Leathery? Żeby sprzedawać za psie pieniądze paru ciołkom z PACC
|
Po 1 to FACC i tak mają dużo, po za tym FACC w tym upie dostaną: nowe runy, potwory i rozszerzone tereny do expienia, niestety nie umiesz nawet poszukać.
Cytuj:
Po prostu przestaje się powoli z FACCem grać. A to właśnie taki FACCowiec kupuje płatne konto, nie? Więc, wszystkie mózgi, które myślą, że CipSoftowi opłaca się tylko PACC, powiedzcie mi - KTO K**WA KUPI TEN PACC, JEŚLI FACCOWCÓW ZABRAKNIE? Admini serwerów?
|
FACC jest tylko zachętą do kupna PACC a o ile mi sie wydaję to FACCe i tak mają całkiem duże tereny, one cię powinny zachęcić do kupna PACCa jeśli ci mało to kup PACCa lub przestań grać…