Temat: Facc
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 18:05   #37
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Uwaga, bo teraz wypowie się Faccstylowiec!

Do tych wszystkich mówiących "Nie!" dla facca... Tibia jest grą poniekąd darmową, można w nią grać nie płacąc nic i mieć ograniczony dostęp do wszystkiego lub wydać te 90~ zł i cieszyć się "Pełną wersją" gry. Powiem szczerze, że zawsze było mi żal wydać tyle pieniędzy na parę pikseli, miałem świadomość, że po 3 miechach ta kasa po prostu wyparuje, bo co mi zostanie? Postman quest \o/.
Tak więc ciągnąłem na tym faccu, nie zważając na to, że qmpel, którego poznałem na moim 49 lvlu (on miał 7) wyprzedził mnie po paru miechach i aktualnie ma 111...

Myślcie sobie co chcecie, może jestem pijawką, ale taką właśnie Tibię stworzył Cipsoft. Była by płatna, proste - nie grałbym w nią.

@Co do topicu

Miło by było, gdyby Cipsoft pomyślał o faccach, choćby dlatego, że też tworzą tą grę. Pomyślisz, niby jak? A widzisz, wyobraź sobie sytuację, gdzie po linii prostej idą dwie osoby. Jedna ma przykładowo lvl 20, druga 30, pierwsza z paccem, druga bez. Wyższy lvl cieszy się, że chodzi szybciej niż 'kolega' obok, lecz ten po chwili wypowiada magiczne słowa "Utani gran hur" i tyle go widziano. Paccowiec ma satysfakcję z tego co zrobił, ponagli to owego facca na zapłacenie za grę, a banda sępów zarobi kolejne ~90zł

Na ten temat jestem w stanie napisać dużo więcej, ale zapewne za chwilę pojawią się negatywne komentarze na mój temat.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-12-2007 o 18:19.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem