Temat: Drodzy gracze
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 18:55   #36
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasior Pokaż post
1.

3. Grywalność, która po prostu jest. Nie da się zdefiniować tego pojęcia. Każda gra albo przyciąga albo nie. Składa się na to tyle czynników, że nie sposób ich sprecyzować.
4. Moim zdaniem jedno z najdoskonalszych PvP w grach MMOcRPG.
5. CIP Soft dba o swoich graczy, wprowadzając co pół roku, regularnie
nowe update'y.
6. Prostota. Dla kogoś, kto jest za pan, brat z grami cRPG i MMOcRPG opanowanie Tibii w 2 tygodnie w stopniu pozwalającym na pełną grę jest osiągalna.
8. Najlepiej rozbudowana moim zdaniem komunikacja między graczami.
5 bardzo ważnych argumentów. Zauważ ,że nie nie znajdziesz drugiej takiej gry jak Tibia. Jakiś czas temu szukałem różnych mmorpg, i trzy razy pod rząd, trafiły mi się dosłownie klony. Taki sam interfejs, podbne zasady, nuda.

PvP STAŁO na wysokim poziomie do wprowadzenia runowych hotkeyów... Ale mimo to, Cipsoft poraz kolejny nie oparł się na innych grach, tylko zrobił coś własnego, nigdzie indziej tego nie znajdziesz.

Czy dba, humm... tego nie będę rozwijał, ale co prawda to prawda, updaty co pół roku są.

Tibię można szybko opanować. Niejednokrotnie w mmorpg w jakie grałem pojawiały się możliwości, których w ogóle nie rozumiałem. Próbowałem dowiedzieć się na czym "to coś" polega, jednak żeby taką informację dostać nie wystarczyło napisać na default channelu "Co to jeeest?" Bo wszyscy i tak Cię maja gdzieś.

I komunikacja. Duuży plus.Poraz kolejny oprę się o inne mmorpg. Praktycznie w każdej grze nie było zakładek gdzie można było rozmawiać z innymi graczami. Albo trzeba było wstawić w defaulcie $, @ , ^ ,* itp znaki przed nickiem albo otwierać niewygodne okienko, które tylko zasłaniało przebieg gry. Wszystko to praktycznie uniemożliwiało rozmawianie z większą ilością osób niż 1. W Tibii wszystko jest prosto, aczkolwiek efektywnie rozwiązane.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-12-2007 o 18:58.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem