Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 21:04   #17
Iris_Lightbringer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Svargrond

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Poziom: 200
Skille: 99
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
No właśnie! Odkryłeś prawdę! Update jest po to, żeby udupić knightów! Masz rację! Teraz idź się wypłacz mamusi, że świat jest niesprawiedliwy.
1)Ghazbaran, z tego co wiem, ma czar który zbija skille do zera, więc filmik mnie nie przekonuje (pamiętaj, cały czas mówimy o atakach zadanych pięścią)
2)Odkryto już fragmenty setów ognistego, lodowego i energetycznego. Wszystkie mają tyle samo. Po pierwsze, nie wdaje mi się ab ziemny set był nagle taki wyrombisty, a po 2gie, w tibia.spr nie ma innych armorów/legów.
3) Nie narzekałeś na cap? Ale, oczywiście NIE chodziłeś na nie w Blue robe i crown legach, co nie...?
Nie mam zamiaru plakac, odbieram to z usmiechem, gram pallkiem
ad.1
Abilities: Melee (0-2400), Mana Drain (0-1000), Whirlwind Throw (Swords) (2000+), summons deathslicers.
nie doczytalem sie takich dziwnych właściwości - ale nie blokowałem wiec nie wiem. Widziałem Hity
ad.2"wyrombisty" kolego, ty mi o mojej matce nie mów, tylko idz do książek.
ad.3
poczatkowo g arm / k legi, na hunty hotm + b robe, pozniej g arm + g legi, i dragi/dle blokowalem jak knight. Teraz sorc bedzie Knightem, z %owymi resami na dane force + manashield i spam potow 300mp jajaja. I tak profesji nie zmienie x)
Iris_Lightbringer jest offline