Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 21:40   #18
kocica
Użytkownik Forum

kocica's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iris_Lightbringer Pokaż post
Widze kolego, iż nigdy nie grałeś knightem.
Gówno mi z shieldinga, full eq, itd. Odeśle Cie do Filmiku chociażby Estroz'a jak blokowal Ghazbarana ;-) albo chociażby bylejakiego demon hunta. Nie chce ubranek dla knightow - ale jesli sorc ma miec % dodatkowe - to niech te army beda 4-8 max. A nie legi od 40lvl i juz 8 ARM. (nie wiesz jakie sa inne, bo wszystkich nie odkryto). Co do Cap'a jak widzisz, posiadalem chara - ms'a. Nie narzekalem na cap, ani na hunty (bylo to jeszcze przed soft-manią). Co do ostatniego pytania - tak widziałem rycerza w "ubranku" - gra - silkroad. (czego nie popieram - ale widziałem.)
(slabe są te twoje argumenty - i tak wiadomo ze update jest po to by udupic knightow ( nie, nie gram knightem ).
rozumiem, ze ghazbarany to codziennosc..
jemu chyba nie chodzilo o blokowanie super hyper pro ev00ll potworow (lecz jednak przyznasz racje, ze najt jest w tym najlepszy), tylko o codzienne expienie; np taki drag - z e plate i skillem ~90 drag nie bedzie bil melee najtowi, bo go poprostu nie przebije, lecz jednak sorca - owszem.
co prawda arm rowny 8 jest za duzy ale popatrzmy na to z innej perspektywy - chcieli ulatwic expienie postaciom magicznym i polepszyc ekonomie wszystkich profesji? TAK, i zrobili to. co prawda w niekoniecznie az tak kontrowersyjny sposob jak to sobie wyobrazalem
sorc/drut majacy tera o 1-5 arma wiecej, bedzie tracil mniej mfow (znaczy sie potow-.-) na leczenie wlasnego siebie, za czym idzie mniejszy koszt polowan. chcial tego cipsoft? - chcial
kocica jest offline