Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2007, 22:07   #22
Pagan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Nie zapominaj o różnicy w HP między profesjami. W update letnim nieco zatarte zostały różnice w zadawanych obrażeniach, niemniej z 'łatwością padania' nie zrobiono nic, teraz balansowanie jest kontynuowane, w taki właśnie sposób.

Skoro magowie stracili możliwość zadawania znacznie większych obrażeń, dlaczego nie mieliby stracić 'możliwości' otrzymywania znacznie większych obrażeń?
Oczywiście! Dlaczego nie!?
A co do waste na dragach, może i mam tylko 46lvl, ale ja mam okropne. Nie mówie tu o laniu dragów z Dsami, bo gdzie tu exp:>, wole iść na... TOMBA...

Co do ochrony przed magią, to tak naprawdę, 35/60 ED/MS. Powinień ograniczyć eq do minimum, żeby unieść Manasy [Ta wiem nuub jestem] Ale ja nosze : Boh, B Robe ACIENT SHIELD!! i WoI, za to te 220 Manafluidów udźwigne. Co to ma do upa, otóż na 46 lvlu stronge Mfluid nie moge nosić, - wiec przy tym zostane - a na 50 lvlu, "STRONGI" będę kupować na PG, tak to wole mieć mniej mfów, ale TANIEJ, TANIEJ. od cała Ekonomia UPA.

Jeszcze co do Armorów, to zapewniam że tylko garstke osób będzie stać na takie eq. Oczywiście fanów "allegro.pl" stać będzie! ależ owszem. Mnie nie.
Pagan jest offline