Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Jedna z najbardziej komercyjnych gier, która jest robiona dla kasy.
Ja widzę w tej grze dużo minusów...i to nie dlatego, że gram w Tibię, ale dlatego, że ta gra ma dużo minusów.
- Abonament co miesiąc, aby grać! [absurdalne, aby płacić co miesiąc za pixele].
|
jezeli kogos stac na internet za nawet czasami 100zl miesiecznie dlaczego go nie ma byc stac na 50zl miesiecznie a pozatym grasz kiedy chesz nie musisz caly czas ładowac gdy nie załadujesz konto ejst poprostu frozen
Cytuj:
- Grafika niby fajna, ale zbyt kolorowa. Pełno świecidełek i itp.
|
Jest to jeden z elemnetów tego typu fantasty hoc mnie tez wkur***** nowe lataje maszyny i robo-strusie gnomów
Cytuj:
- Aby to udźwignąć trzeba mieć mocny komp i potężny net, czyli jakieś 4.000 zł za komp i 180 zł za dobry net
|
Nie ma w tym ksztyny prawdy procesor 1.7 wystarczy nawet 512 ram hoc preferowane to 1gb a net praktycznie nie odgrywa żadnej roli
Cytuj:
- Uzależnia bardzo mocno
|
zgadzam sie
Cytuj:
- I największy minus... 3D... nie nawidzę gier MMORPG 3D to po prostu, jest daremne... niby wszystko jest piękne i w ogóle, ale przeszkadza w swobodnym poruszaniu się. Nie widać, co jest za tobą widać tylko to co jest przed tobą.
|
Kwestia gustu
Cytuj:
Ludzie 1:0 [chodzi o możliwość poznania]
|
W tamtym roku para która poznała się przez wow jest obecnie małżeństwem
Cytuj:
Klimat 1:1
|
klimat tibi nie równa się z klimatem wowa szczególnie serverów rppvp i rppve
Cytuj:
Zabawa 1:1
|
W tibi moim zdaniem chodzi jedynie wyłącznie o exp a w wowie exp to jedynie 5% przyjemnosci
Mam nadzieje że po moim komentarzu przemyślisz wszystko i kto wie moze bedziesz za pare miesięcy chwalil sie ss'ami twojej postaci