Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
byloby sympatycznie gdybys napisal jeszcze jakie praktyczne znaczenie ma to, ze avenger ma o 2 obrony mniej niz duo SCA + MMS.
|
Dokladnie nie wiem jaka jest roznica, bo nigdy nie walczylem avangerem, ale zawsze sie nad tym zastanawiam kiedy mam czarne hp po combie paru frostow czy behemotow, albo po kicku na dragach loguje sie majac 12 hp. Napewno blokuje wiecej ciosow niz knight walczacy z avangerem, a przez te 60 mln expa ktore zdrobylem od 100 levelu pewnie sie spora kwota zaoszczedzila. Wiem od znajomych, ludzi ze znaczym levelem, ze roznice widac, np Sir morogoth-220 ek na eterni walczy z sovem z powodu czestych lagow i kickow, mowi ze z avangerem nie raz by padl.
Co do ceny, to z tego co wiem knighci walczacy z avangerem i tak nosza sova i mms w plecaku (jezli zrobili anihilatora) wiec roznicy w cenie nie ma wielkiej. pozatym mms kosztuje grosze a sca mozna miec z questa, dodatkowo na eterni koszt ani itemu to 500k. Jesli rozmawiamy o tym co dla knighta lepsze, sca+mms czy avanger to trzeba wziasc poprawke ze taki knight nie narzeka na brak kasy