Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 00:34   #26
pepsi_92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soraniz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 93
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Domyślny

Czego mówisz ,że jeśli kogoś stać na drogie rzeczy na niskim lvlu to musi być odrazu allegromaniakiem albo hakerem? Ja mam 70 rp i od tego 1 lvla zarobiłem z 2kk+ nie łamiąc zasad tibii. Teraz mam e plate 2 d helmety , mms,g legi ,softy ,bohy 3 aole (w tym jeden na "szyi") 190k w banku ziomki mi wiszą 200k i mam jeszcze z 400k w itemach noi full wizard od 38 lvla. A nie kupowałem hajsu z allegro nigdy ,haczyć się nawet nie próbowałem ,nie mam farmy drutów ,bo się dygam hacka przez bota :S nie thiefuję. Wystarczy pomyśleć i znaleźć swój sposób na hajs. A nie robiłem połowy questów typu desert ,banshee ,paradox o.0. A zaczynałem od 20k o.0 po hacku druta. Potem zrobiłem palka już była tibia 8.0 po hacku. Noi teraz dobije 80 lvl palkiem , 80 lvl drutem (jest 52 lvl 54 mlvl od połowy roku) zapłace 500-600k za poi na ferie i będę miał jeszcze więcej hajsu. Jak chcesz mieć hajs to pomyśl zamiast bezmyślnie robić runy pod dp. Zamiast robić 60k/h na dużym waste lepiej jest robić 40k/h z zyskiem rzędu 2-3k/h ,bo to więcej niż zrobisz robiąc runki.
pepsi_92 jest offline