Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2004, 13:00   #84
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa
Istnieje na 100% według mnei sa na to dowody a zreszta chailbym zeby przyszli i zrobili rozpierduche xDDDD
na 100% masz poniżej 6 lat według mnie są na to dowody
a tak na poważnie... mógłbyś przedstawić materiały, które wg Ciebie są dowodami na istnienie kosmitów?? Widziałem dużo i dla żadnego nie ma pewności, że jest w 100% orginalny.

@xadan: pisząc kosmita zakłada się, że "to coś" myśli, jeśli chcesz brać pod uwagę jeszcze robaczki, bakterie itp. pisz życie pozaziemskie

Czupakabra to nie wiadomo co Tak naprawde to nik czegos podobnego nigdy nie spotkał. Kiedyś, ktoś w Brazylii bodajże złapał bestie niepodobną do niczego co żyje na ziemi... tak właśnie powstała legenda o Czupakabrze Dla mnie to kolejna bajeczka dla dzieci...

@down: według mnie EZP jest do d... znaczy do podtarcia. Też ją miałem z CD-Actiona i mało jest w niej info.

@topic:... a ile znacie katastrof UFO?? ja doczytałem się o trzech (znaczy takie, które brzmią sensownie, bo tych bez sensu jest mnóstwo): jedna w Rooswell - chyba każdy wie, druga w prowincji w BR a trzecia w RFN

@offtopic: jeśli lubicie tajemnice, to wiecie, że teroetycznie wiara w Ameryce PN przypłyneła z Europy na statku podwodnym... tak przynajmniej twierdzi Daniken.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 22-11-2004 o 13:20.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem