Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 02:21   #40
whoos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Domyślny

@wezu

"tak jak 90% innych knightów" tylko że nie 100% z tych 90% się tym tak chwali, "mam 150 bo wybociłem, tak to ja boter..." bardziej przyzwoicie byłoby gdybyś napisał adv 150 thx za wsparcie czy inne pierdoły

a co do tego że wszycy narzekają:

- byłem huncony przez kh, dwa moje chary, jeden przez to poszedł w odstawke, nie grałem przez nich tu bardzo długo, walczyłem w pierwszej wojnie do czasu zabicia avozzo przeciwko KH, nigdy nie trzymałem się tyłu zawsze robiłem tyle ile mogłem... i nic z tego nie mam, nikt nie pamięta tych zwykłych szarych graczy,

tak jestem rozgoryczony czy może lepiej powiedzieć rozczarowany bo w dużej mierze to dzięki tym szarakom wave miało siłe ognia żeby poskładać chary kh na pierwszych bitwach i ich trapować... i każyd ma to w dupie, po tym jak cod przegrało, a ty jeżeli nie jesteś swe/jednym z gipo/lub nie masz zajebistych pleców i masz lvl 90- to w każdej chwili ktoś może wpaść i cie ujebać dla zabawy. jeszcze miesiąc i wcale nie będzie lepiej niż za czasów kh.

Zastanówcie się nad tym co robicie, bo nie długo będzie powstanie przeciw HT i ich lizodupom