Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 10:15   #122
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux Pokaż post
a nie przyszło ci na myśl że jak by dwie osoby włączyły się do tego expienia to było by szybciej i taniej, więc nie wiem co za idiota będzie brał na siebie takie potwory mając takie waste...
Oj wielu jest takich. Sam paru znam, np. mi kolega blokował GSy na POHu, choć straszny miał waste. Nie wspominając o paru maniakach, biorących 40-50 lvle i blokujących im demony. Za mało znasz ludzi.
Cytuj:
Po 1 to FACC i tak mają dużo, po za tym FACC w tym upie dostaną: nowe runy, potwory i rozszerzone tereny do expienia, niestety nie umiesz nawet poszukać.
No co takiego ma FACC? 17 534 sqm zasranych lasów i polanek, z czego 1/10 to expowiska? Takie argumenty to sobie w dupę wsadź i kijem ubij, bo pieprzysz od rzeczy. A teraz powiedz mi - gdzie może expić sobie np. 150 Elite Knight bez PACCa? PoH waste, MotLS też waste... (chyba, że z paroma shooterami. co na dłuższą metę się nie opłaci) nowe runy mówiłem, potwory - prawdopodobnie zrobią tak, jak z wampirem - pojedynczy resp Cyclops Smitha pod DTD, ewentualnie parę Troll Championów. Nie mogę się doczekać...
Cytuj:
FACC jest tylko zachętą do kupna PACC a o ile mi sie wydaję to FACCe i tak mają całkiem duże tereny, one cię powinny zachęcić do kupna PACCa jeśli ci mało to kup PACCa lub przestań grać…
Chrzanicie, obywatelu, chrzanicie. 90% z tej "zachęty" to pieprzone ozdóbki, w stylu masy domków, lasów, polan, gór, z czego większość po upie będzie się różniła tym, że będą sobie tam hasały wiewiórki - czyli kolejna ozdóbka. A skoro FACC ma duże tereny to powiedz mi, czemu narzekam? Jakby były NAPRAWDĘ duże te tereny, tobym nie miał na co. A tak to w półtora miecha z kolegą złaziłem całą mapę dla FACC, (a większość z tego czasu siedziałem pod depo i gadałem z kumplami) a on sam na PACCowej siedział pół roku i dalej jej nie znał. Wg. ciebie zachętą jest tekst typu: "Kup bo inaczej masz przerąbane!"? Dziękuję za taką zachętę... a co do "kup PACCa lub przestań grać" - innej alternatywy nie widzisz? Poza tym już około 2 lata nie gram na Mainlandzie, (a od roku w Tibię) bo czekam, aż znormalnieje - więc z takimi tekstami wara. Marnujesz tylko miejsce na forum.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline