Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 10:18   #4630
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyri Pokaż post
Hmm Even ja nie wiem po co ty tu tyle piszesz. Nikt cie nie chce sluchac i zrozum to! Twoje posty i zarciki mnie juz przerazaja.
Przez ciebie nie moge spac w nocy!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyri Pokaż post
Even mowilem zebys sie nie udzielal na tym forum. Jak czytam twoje posty to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Wszyscy cie obrazaja ale ja juz wiem dlaczego...
Lol miedzy tymi twoimi dwoma wypocinami nie napisalem ani jednej literki a ty piszesz drugiego posta "mowilem zebys sie nie udzialal na tym forum" Jak nie mozesz spac w nocy przezemnie to popros mame/tate/siostre(?)/brata(? xD) zeby kladli sie z toba spac a w nocy jak sie przebudzisz niech natychmiast przybiegaja do ciebie i uspokajaja. Zauwazyles, ze gdyby nie posty kilku uzytkownikow, moich postow by nie bylo ? Takimi wypocinkami prowokujesz mnie do odpisania na twojego posta, wiec z laski swojej skoncz pisac na temat twojego dramatu rodzinnego. Btw. cytuję "wszyscy cię obrażają" <- wtf ? jakos ja nie zauwazylem o0 w teleexpressie o tym mowili? Jak cie "moje posty i zarciki" przerazaja to powiedz to mamie, ona zadzwoni na policje i moze pojde do wiezienia :/, a tak na serio nikt cie nie zmusza do przesiadywania na tym forum, wiec ciao bambino dla mnie jestes zwyklym nalesnikiem ;f

@@@@@@@forómowicze
ZIOMSTER MNIE HAKNĄŁ!
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem