Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 11:22   #3517
Khariag
Użytkownik Forum

Khariag's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: S-c

Imię: Nathlann
Profesja: Elder Druid
Gildia: Passion
Świat: Menera
Poziom: 40+
Skille: --/--
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShalyoCall Pokaż post
Za ściemnianie masz blocka i prze....ne ;]

To było tak:

Faktycznie Poszliśmy na hunta lecz respy były zajęte
Mieliśmy już się rozchodzić lecz ludzie którzy tam huncili poprosili mnie o pomoc ponieważ nie mieli Shotera więc zgodziłem się ci ludzie powiedzieli "NO MORE ED" Więc powiedziałem Nathlann,owi żeby poszedł a on wbił na resp zsumonował 2 ds,y i odp....lał manewry, to ja do niego żeby wyszedł ten mi sie śmieje prosto w oczy to ja mu s*******aj to oto cala historia.

Teraz przeprosiłem go i poszliśmy na hunta po okolo 30 minutach hunta przeczytałem jego posta i poprosiłem czy może to zmienić i nie kłamać on na to że vivon666 i jeszcze 1 kumpel z rl się na niego obrażą jak dowiedzą się że on zemną hunci ;]
No więc powiedziałem że jak tego nie zrobi to ja spadam, bloker zlurował Hydrę ja wychodząc zostałem popchnięty przez niego i zdenerwowałem się i również go pchać uciekł i obraził się.
I znow po*******asz jakies farmazony...
Po 1. Postawilem wtedy 2 DS'y bo sam pisales "rob co chcesz"...
Po 2. Ja cie kiedykolwiek wypchnalem? Jak cie moglem wypchnac jesli pomagales mi blokowac Fire Elementale, pomysl... uciekly by i chujnia bo mialem malo mf'ow na zsummonowanie nastepnych.
Po 3. Bloker byl spoko, lurowal po 1, stal na odleglosc bym mogl bic z Volvanica, paszcza w druga strone, jednym slowem zawodowiec.
Po 4. Jak on mogl cos na ciebie zlurowac? Jesli to ty sam zaczales cos od*******ac, odblokowales FE i zlurowales na mnie 4 Hydry noobsko mnie wypychajac wprost na nie. Bloker wzial wszystko na klate i poczekal az zejde... jesli nie wierzycie spytajcie go... [CHAR]Legend Dynasty[/CHAR]

Co to bloka, to lepiej ty uwazaj, bo moge sie zalozyc ze choc krocej gram niz ty i mam mniejszy lvl, to zapewne mnie wiecej osob lubi... Bo to dziwne ze z kimkolwiek gadam odrazu wyzywa cie od nooba...

POZDRO i sory za offtop, ale to znow wszystko przez Shalya..., nastepnym razem jesli chcesz cos napisac to pisz na priv albo gg.

Sory jeszcze raz... Aldra podpisuje sie pod twoimi wypowiedziamy, wiem ze to on ci to wszystko ukradl, wiem tez ze botuje i nie umie angielskiego...