Temat: PL vs br
Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 11:28   #30
holuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doskonaly11 Pokaż post
Shinhoshu ja mam cie w hu**, czy bedziesz mial hunta czy nie
co do nazwy gildi, zmieni ja i co?ma zrobic gildie br?czy to zmieni postac rzeczy?NIE
wystarcz ze ftp zobaczy kto jest w gildi(sami pl, wiekszosc hunt) to nie skapnie sie ze to polska gildia? bo bedzie inna nazwa? lol
co do ''wojny'' -to kazdy wie ze te slowo to metafora, do stonunkow pl i br, przeciez nikt nie chce im oficjalnie wojny wypowidac bo to bezsens, wiec pomysl racjonalnie zanim cos napiszesz.

Shinhoshu mam sie wstydzic bycia polakiem i ulegac pod kazdym katem br hehe daruj sobie,czy bedzie polska nazwa czy gildia na tym servie nie powino to interesowac ludzi ktorzy w niej nie sa bo to sie ich nie tyczy, wy nie poniesieci konsekfencji czynow tej gildi. wiec nie robcie problemu o nazwe gildi bo to zalosne

Co ty wgl wypisujesz? Zanim coś napiszesz lepiej przemysl to 2 razy. nie masz sie wstydzic bycia Polakiem ale pomysl ze zakladajac gildie Polacks zalatwisz hunta tym ktorzy są free... Jesli uda wam sie ubic kilka high-lvli (w co z reszta nie wierze) to wtedy br naprawde wyjebia polaków z serva...
holuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem