Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 12:24   #45
Par-Levi
Użytkownik Forum

Par-Levi's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Par Levi
Profesja: Rookstayer
Świat: Empera
Poziom: 100
Domyślny

I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B.

Darhtcie Saldriu - jestes graczem o nie skazonej niczym reputacji i takimz umysle. Zaczne wiec tak....
Jak siedzielismy kiedys z kumplami na lawce pod blokiem, i zaplulismy juz caly chodnik dookola jeden z nich powiedzial mi , ze Tibia to roleplay. Ja jestem noobkiem i tego nie wiedzialem, ale oni powiedzieli mi ze mozna wybrac plec postaci a co wiecej nawet latwo ja zmienic klikajac na "button". Inny mi powiedzial, ze zmiama plci jest mozliwa nawet w rl, ale chyba robil mnie w konia bo na naszym osiedlu jeszcze nikt sobie nie zmienil.
Z tego wnosze, ze dywagacje na temat - czy Kaja ma jaja sa raczej jalowe. Hmm.. a Semen, no coz - wystraszylem sie, ze znow "Ukraincy we wsi", zapachnialo Petlura, ogniomistrzem Kaleniem i ze strachu ukrylem sie za stodola. To tyle.......

Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru.
"Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś."
Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to.

Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy!

Par Levi
Par-Levi jest offline   Odpowiedz z Cytatem