Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 13:29   #78
Guriel
Użytkownik Forum

Guriel's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
Guriel ma numer GG 1066511
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
jak dla mnie to facc maja za dużo ,

facc powinny dostać jedno miasto ( carlin bo to noob city ) a przy nim expowiska na level 8-15 , 15-25 i 25+

więcej im sie nie powinno należeć , przynajmniej inne miasta by sie odnoobily , ale jak by tak było pacc powinien być tańszy do 50 zl za 3 miesiące , bo tereny pacc były by wogle puste , cip i tak by ładnie zarabial
przeczytaj to co napisales i pomysl trzy razy...

przeciez jak by tak bylo, to ludzie by pacc'a nie kupowali, bo po co? plaicsz 50 zeta na 3 miesiace a pozniec co? znow 50zeta bo nie masz gdzie expic, po 3 miesiacach znow 50 zeta... az wkoncu dojdziesz do wniosku ze ta gra nie ma sensu, i osoba odpada, pozniej tak druga, osoba , trzecia i tak do konca ;] i koniec tibiii ;p

ja nigdy w zyciu nie kupilem sobie pacca, gram w tibie od 3,5 roku ;p pamietam czasy tibii 7,1 hmmm pacca mialem 2x ale to kolega mi kupil (glupi? ;p nie wiem, chcial to kupil, albo to z kolega sharowalem i on kupil pacca ;p) teraz loguje sie raz na tydzien, gadam ze starymi kolegami, zabije dl'e dla zabawy i daje loga, echh

z facc'iem mozna zyc ;] wkoncu POH/ dragon lair OF starcza na serio do 200 lvl ;] ale tego lvl nie osiagne ;]

hyh

pzdR! ;]

http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search
Guriel jest offline