Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 15:22   #39
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donpeyot Pokaż post
a nie było przypadkiem tak ,że "nooby używają botów i trzeba dać równe szanse tym co grają uczciwie" ?
To teraz trzeba wbudowac mc a w nastepnym upie dodac cave bota. Nie jest sposobem walki z oszustami legalizacja ich dzialan. To tak samo jakby w Polsce wprowadzono prawo stanowiace ze kradziez telefonu komorkowego nie jest przestepstwem, bo i tak 95% z nich nie zostaje odnaleziona a sprawdzy ukarani.

Co do tego ze knight ma wiecej capa, jest to oczywista oczywistoscia, wiec dlaczego to zmieniac? Mnie to i tak nie dotknie, mam wystarczajaco capa zeby zabrac sobie mfy na 4-5 godizn hunta, a nawet jak cipy wprowadza cokolwiek zeby skrocic moj czas polowania to bede mogl sie wrocic do DP, gorzej z nizszymi levelami ktorzy podczas takiej podrozy po fluidy zostana wykopani ze spawnu. Jeszcze raz podkresle, ze nie narzekam dlatego ze nagle skroca moj czas polowania, majac 4500 capa ciezko mi jest sobie wyobrazic co moga zrobic zeby zmniejszyc moja niezaleznosc od czestych wizyt po surowce, ale nizsze levele beda plakac.

jeszcze odnosze sie do stwierdzenia "magiczne profesje nie chodzą same na nic mocniejszego bez blokera, na małym lvcu" to rownie dobrze moge powiedziec ze "rycerze nie blokuja nic mocniejszego na niskim levelu" Pozatym, kwestia "niskiego levelu" zostala przez cipy rozwiazana w ostatnim upie, teraz wbicie 80 levelu to poprostu miesiac intensywnej gry. Pamietam jak kiedys sensacja bylo ze jakis 180 ek wydal 3 mln kasy i wbil 100 level ms w ciagu niecalego miesiaca, ludzie ze wszystkich serwerow sikali po gaciach jak mu sie to udalo. teraz na nikim taki wyczyn nie zrobi wrazenia.