Przy aktualnej ilosci dzieci neo w tibii juz nic nie pomoze. Nikt sie nie zna i wszyscy sie madrza jakie to wspaniale zabezpieczenia maja "kolega mi polecil". Durny kaspersky + mozg wystarczy. Kazdego keyloggera z "niewykrywalnych" wykrywa i nie trzeba czekac na zaden update tylko ustawic najwyzszy poziom zabezpieczen i rozumiec co pisze do ciebie program czyli jak masz komunikat "program services***** probuj nawiazac polaczenie z strona owntibia.com" to nie klika sie "zaakceptuj polaczenie"

Nie gram juz w tibie prawie, ale dalej przegladajac strony wysylam do kasperskiego najnowsze wersje owntibii itp. syfów (sciagniete z allegro/tibia.pl).
EDIT:
Nie wiem czy to od moich skarg [lamanie regulaminu przez admina owntibia.com] czy poprostu skonczyla mu sie umowa i nie chcial wiecej tyle placic, ale owntibia.com nie jest juz hostowana w home.pl (dobre lacza do TPSA) tylko w webd.pl (slabe lacza do TP SA [z amsterdamu]), wiec pewnie nie bylo by problemu z przeciazeniem lacza do owntibia.com przez grupe uzytkownikow ktorzy chcieli by utrudnic zycie uzytkownika owntibia

EDIT2:
Napisalem program do "sprawdzania predkosci lacza" (tak jak owntibia jest do "odzyskiwania hasel") i od paru godzin testuje predkosc polaczenia z owntibia.com

Jak narazie niezle idzie.. 60-80KB/s
"Anti-Hacker: Monitor sieci: Komputer:
www.owntibia.com ; Adres IP: 83.149.76.155 ; Odebrano: 251.9 MB ; Wysłano: 10.5 MB " Wspanialy dlugi test, nawet statystyki generuje

Jakby ktos chcial program (~500KB z czego mojego kodu 2KB, a reszta biblioteki) to pisac na GG 2558115 (moj kod nie jest w pliku .e.x.e ! ). Mozna sobie "potestowac transfer" do stron (dowolny adres mozna wpisac). Program symuluje dzialanie najbanalniejszej przegladarki internetowej.