Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 17:42   #544
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolader Pokaż post
jezeli kogos stac na internet za nawet czasami 100zl miesiecznie dlaczego go nie ma byc stac na 50zl miesiecznie a pozatym grasz kiedy chesz nie musisz caly czas ładowac gdy nie załadujesz konto ejst poprostu frozen

Jest to jeden z elemnetów tego typu fantasty hoc mnie tez wkur***** nowe lataje maszyny i robo-strusie gnomów

Nie ma w tym ksztyny prawdy procesor 1.7 wystarczy nawet 512 ram hoc preferowane to 1gb a net praktycznie nie odgrywa żadnej roli

zgadzam sie

Kwestia gustu

W tamtym roku para która poznała się przez wow jest obecnie małżeństwem

klimat tibi nie równa się z klimatem wowa szczególnie serverów rppvp i rppve

W tibi moim zdaniem chodzi jedynie wyłącznie o exp a w wowie exp to jedynie 5% przyjemnosci

Kazdy punkt będzie kolejną częścią twojej wypowiedzi

1. Może ktoś ma na neta za 100 zł, ale nie ma na miesięczną płacę za WoW'a. Tak ma 80% osób. Bo net jest ważniejszy niż pixele.
Także każdy woli wydać troszkę pieniędzy i mieć dobry net.

2. Ja rozumiem fantasy, ale Silkroad Online czy Guild Wars, to też fantasy, ale tam nie ma takiej kolorowości jak w WoWie

3. To, że wystarczy to ja wiem, ale jeśli gra 3D jest wyświetlana w niskich detalach to widać brzydkie kontury i animację, a tak trzeba grac w podanej przez ciebie konfiguracji.

4. Z tym 3D to masz rację kwestia gustu.

5. Jeden przykład przez rok. Ja przez swoje 3 lata gry w Tibię miałem takich przykładów z 15 i do tego wiele osób jest teraz parami.

6. Każda gra ma inny klimat, w WoWie klimat tworzy głównie grafika nie ludzie, a w Tibii ludzie. Przyznam, że co raz więcej jest dzieci 10 letnich, którzy psują atmosferę, ale kiedyś Tibia to była bardzo fajna i klimatyczna gra. Teraz jest troszkę gorzej.

7. To zależy dla kogo chodzi o exp. Mi nie zależy na zdobywaniu doświadczenia. Ja w Tibię gram dla poznawania ludzi, zdobywania przyjaciół, a w samej rozgrywce odkrywania nowych zadań i itp.
Exp to jedynie dodatek do tego, co można uczynić z Tibii. My z kumplami z mojego servera stworzyliśmy sobie świat, gdzie liczy się ten kto jest przed monitorem, a nie ten pixelil, który biega po świecie Tibii. Co do WoW'a. W tej grze głównie właśnie cała zabawa polega na wbijaniu kolejnych poziomów, ale jeśli znajdą się tacy ludzie, którzy w grach MMORPG dostrzegają szansę poznawania ludzi, a nie zdobywania doświadczenia, to chwała im za to i tyle.

Pozwolę sobie zacytować moje motto, którym się kieruje:

"CEL GIER ZALEŻY GŁÓWNIE OD LUDZI, NIE OD POZIOMU"
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline