Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xiv
Witam.
Chciałem zauważyć że większosc was , około 85% ludiz an tym forum[temacie] użala się jak to cipsoft zrobił źle, że są [prrzepraszam za wyrażenie] głupi, że nie wiedzą co dobre dla nas.
Nie uwzględniacie paru podstawowych czynników:
Cip to nie tlyko porgramerzy, to takrze ekonomiści, psycholodzy,Dyrektorzy do spraw finansów.
Wszyscy oni naradzają się nad tym jak ich najleprzy produkt ma działać.
Ekonomia gry dopiero teraz jest dobra...Paladyn ma Exure san za 210 many[coś ala vita tylko troche wiecej pieniędzy mu zejdzie]
KNight-Nie bedzie już epxił za darmo prawie tylko troche wiecej kasy musi wydać[o 1k drożej niż uh w sklepie].
Poza tym Tibia to tylko gra. nie przyżywajcie tego tak jakby was chciano zabić.
Jak się wam nie podoba to poprostu przestańcie grać.
Gra się dla przyjemności...chyba ze ejsteście Emo dzieci co nie mają życia i biegną do domu bo Tibia to wasze drugie życie.
Ja się bardzo cieszę z każdego up'a..nawet jak moja profesja "dostaje w dupe" bo mnie to nie obchodzi...Wazne dla mnie że nowa grafika. ładniej, nowy system gry.
Posypią się pytania lub twierdzenia typu:
-Masz pełno pieniędzy więc cie nie obchodzi czy kupujesz mfy czy uhy i za ile.
ODP: nie nie ejstem jakimś H lvl mam około 200k...więc to nie dużo starcza na expa i tyle.
-PEwnie kupiłeś char na allegro lub zmieniłeś chara a miałeś druta.
Nie nie miałem, Mój pall powstal w momęcie jak Druidzi byli super/hiper. a ja wolałem grac paladynem bo dla mnie to ciekawsze.
GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI a nie dla rywalizacji lub żeby komuś innemu coś udowodnić
|
Trzeba dodac ze 80% z tych 85% placzacych Kina/Pallkow to noobki które nie osiagnely 80~ lvl a te pozostale 10% to Kolesie którzy staraca najwiecej poprzez ten Update(150+ ek/Pall)
edit:
@up
Widac ze to twój 1 post w tym temacie .Wystarczy cofnac sie o 10~ Ston tego tematu , szukanie nie boli.