Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 19:03   #43
Arachno
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 06 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Domyślny

Ludzie, ale jesteście żałośni, szczególnie knighci... Dramatyzujecie z powodu jakichś głupich ubrań i mówicie, że magowie będą mieli za dobrego defa... Powiedzcie co da im 14hp w przód czy w tył, jeżeli tracą od hitów 2x więcej niż knight (uświadomie was, że mag z właczonym defem i tak dostaje 2x większe hity niż knight z full atakiem).
Domyślam się, że wszyscy co się tutaj żalili zaczęli grać po letnim upie 2007. Jakbyście nie wiedzieli zmniejszyli w nim hity magów... wy natomiast powinniście się cieszyć, że wam w tym upie zmniejszają tylko ilość leczonego hp i koszt pontionów. Ale wybotowane postacie niestety nie wiedzą nic o grze knightem... jeśli wam nie podobają sie pontiony, możecie zawsze się exurkować (na dlach exurki mi wystarczają...).
Powinno się tutaj poruszyć także kwestię freezów, kicków itd. Hmmm jakie ma szanse mag a kina na przeżycie ów błedów gry? Grałem wszystkimi postaciami i wyszło mi że mag bez utamy pada w 5-10s, knight conajmniej po 1minucie (chociaż i tak zanim padnie zdąży ubić potworka)

PS. To musiały być naprawdę fajne sny, w których sorci bloczą demcy na huntach.
PS2. Magowie czytaj Sorcerer i Druid
Arachno jest offline