Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite
A da sie jakos z klienta Tibii pliki zobaczyc na temat bazyliszka, tzn. wyglad. Bo ja jeszcze go nie widzialem. A jest fenix bo ja jajo widzialem tylko ale nie ptaka
|
Podgrzewaj az sie wykluje
A teraz na temat (nie smiac sie, pisze co przeczytalem!)
Na tibia.xx byl obszerny watek o tym na forum. Organizowali tam jakies poszukiwania wywiady z npc, przekopali kilofem chyba cale kazordon. Te dziury co tam mozna zobaczyc to
chyba musi byc atrapa bo ten poziom jest najnizszy w tibi. Ja ospbiscie pragne zauwazyc ze jak sie idzie na soldy w kazordoon to jest tam tabliczka "danger basillisk" to tam jest jakas dziura tylko zawalona posagiem(czyzby ktos popatrzyl potworowi w oczy?). Byc moze tam jest wejscie. Czytalem tez, ze ci z "xx" szukali jeszcze jakiegos "rudego minotaura co gnembil (eee jak to sie pisze?? dokuczal znaczy) krasnali razem z tym bazyliskiem. Potem ten mino s*******il gdzies a tego bazyliszka znalazl jakis guard i poraniony, zwycieski zdolal go uwiezic bla bla bla..." (ach te legendy) Radze poszukac w bibliotekach ksiazek na ten temat. Ja nie znam angielskiego ni c***a.
moze prywatnie jakas mala podpowiedz
jezeli pomoglem