Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EllDemono
Jak tenshi zrobil gildie widzialem co sie dzialo na guild chacie.. zal poprostu.. banda debili 50~ podjarana ze sa w "wojnie" podniecala sie z kazdej sekundy bycia w jednej gildi np. z Tenshinem czy Victoriano (lub Kafarem ;****!!!) Moim zdaniem nikt nieda rady wykopac tych debili z Morgany ale nie ukrywam ze fajniej by bylo popatrzec Jak Vicetrion/Victoriano zadza servem 
Ale JEDYNY sposob na ich wykopanie jest zjednoczenie WSZYSTKICH (!!!) polakow i wrogow Oath.. mam na mysli Sibune etc.. A tak z 70-90 lvlami to mozmemy wiesz.. w pipke sie pocalowac xd
Pozdro dla starej ekipy ;**
|
Szacunek dla Demono

chodź nie bylo zawsze miedzy nami miło to widze, ze mamy wspólny cel. Tensh sie postawił i dostał po plecach za to...Mam nadzieje, ze w waszych głowach ułoży sie wkoncu dobry styl grania, a nie "dojde jak bedzie dobra ekipa" jak ktoś wyżej pisał...Jest w H*J przykładów na róznych swiatach, filmach itp... że jednak mozna sie pozbywac takich ludzi dobrze mowisz, że 70-90 lvle dużo nie zdziałają, ale jak bedzie ich np. 30+ około 20+ osób ze 100+ i kilka po 150+ mysle, ze mamy szanse skopać OATH po pysku aż sie nie podniesie. Tematu nie stworzyłem dlatego ze ich nie lubie i wrzyscy są PA wiadomo, że to zawsze bedzie. Jestem na stówe za Tensh i resztą polakow którzy myśla o wolnym serverze. Wiadomo kto lubi PA na morganie... nie bede ich wypisywał.
Czekam na jakieś sensowne akcje z waszych stron bo sam z moja ekipa nic nie zdziałam...jest naprawde dużo na Morganie którzy są wrogami Oath. Patrząc troche bajecznie Sibuna + Kopengi ze sneak atakami, zebrana ekipa liczyło by okolo 50osób z dużym +++...ludzie poprostu sie boją.
Pozdrawiam wolnomyślicieli. elo