Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2007, 21:26   #549
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
5. Jeden przykład przez rok. Ja przez swoje 3 lata gry w Tibię miałem takich przykładów z 15 i do tego wiele osób jest teraz parami.
ja moge dorzucic jeszcze z 8 od siebie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Co do WoW'a. W tej grze głównie właśnie cała zabawa polega na wbijaniu kolejnych poziomów, ale jeśli znajdą się tacy ludzie, którzy w grach MMORPG dostrzegają szansę poznawania ludzi, a nie zdobywania doświadczenia, to chwała im za to i tyle.
Sorki, ale smiem twierdzic ze grales w WoWa albo na funach typu PvE exp x100, explo exp x400 i max level 255, albo nie grales wogole. W WoWie mozliwosci wbijania expa sa znacznie szersze niz w Tibii, do tego mamy cos takiego jak maksymalny level, ktory przed wyjsciem TBC mozna bylo, korzystajac z calej masy tutoriali, nabic w przeciagu tygodnia-dwoch intensywnej gry, teraz sam sobie dopisz co ludzie robili, ze grali w ta gre miesiacami pomimo tego ze nie mogli juz expic.

Chcesz klimatu ? Poogladaj sobie filmiki z dancecontestow albo comedy series na warcraftmovies.com, zobaczysz jak ludzie potrafia sie bawic i ile czerpac z mozliwosci jakie daje im ta gierka.