Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiniol
Gdy wojna sie zaczynala obie gildie mialy porownywalne lvle ,a nawet w pewnym momencie Punisherow srednia lvlowa byla wieksza(moment gdy gildia Numenor dolaczyla do wojny(6~ x 140~lvle)).
|
Bzdura rotfl i to totalna.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siggurdius
ila palkow znacznie zmneijszyla sie w tym updacie a przeciez najwyzsze osoby od nas to palkowie
|
Co Ty gadasz?!! Zwiększenie obrażeń meele i to znaczne nazywasz osłabieniem?!? lol! Dodatkowo bardziej powrzechne power bolty, infernal bolty, enchanted speary + shield oraz assassin stary. nc
W tym update (czerwcowym) została, i to znacznie, zwiększona siła knightów oraz pałków, a osłabione zostały profesje magiczne.
I tak sie składa, że Wanted składa sie głównie z h lvl palków, a w następnej kolejności knightów, i z tyloma hp, przy obniżonej sile ognia magów, żeby sfragować kogoś na bitwie, trzebabyło sie nieźle namęczyć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragoholihus
pozatym nie przypominam sobie akcji zeby ktos od nas bedac w trapie przezyl. kazdy padal tak czy siak i juz. i to jest oczywisite. nie wiem skad bierzesz swoje teorie.
|
Dragoholikus na open batle! Był w trapie nie do wyjścia, Punishersi oraz m walle na otwartej przestrzeni ze wszystkich stron. I co? NIedało sie commbnąć. To samo pod statkiem w Carlin.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sirkiks
Jak byscie zauwazyli to LA mialo o wielu wiecej magow, co przyczynilo sie do ich duzego comba
|
Spójrz na to z drógiej strony - magów łatwiej zfragować ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sirkiks
Co do Lvli moim zdaniem nic nie maja do znaczenia, gdyz kazdego od sciagali w sec >.> Poprostu oni nie umieli wykorzystac tego.
|
Nieprawda.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fredd
Mylisz sie. Twoje teorie sa bledne a jezeli nie wierzysz to sobie poszukaj filmów z wojny na furorze tam Vision teoretycznie slabsza gildia bo byly tam miejsze lvle zniszczyla gildie Duskiness w której byly same najwyzsze lvle z serwa. Jak obejrzysz te filmy to pewnie przyznasz mi racje ze zgranie w gildi jest najwazniejsze. Filmów z tej wojny na furorze jest sporo w dziale filmy
|
Najnowszą wojne Duskinessi wygrywają +/- 80:20

Stan z przed tygodnia.
------
To ja może jeszcze podam przykład:
Pamiętacie tomba battle ? Vincente za swoim 116 lvl padł tam na combo gfb. Ciekaw jestem, czy padłby gdyby miał level, jaki ma przeciętny pallek z Wanted (Urbexx 216, Drazharm 176, Drago 175, Hammpion 165, Wican 151, Wymar 151, Fauron 140 <- w porównaniu z nimi Vincente nie ma żadnego levela).
Zabicie tylko jednego 116 palka, spowodowało dostęp do reszty członków punishersów, a w konsekwencji dead Matte Moo, Falzera, Wolfa, Warumsa, Sathan Bella, i jeszcze mogł być Zangief, ale daliście mu uciec.