1)Ja komuś zarzucam, że mi zazdrości? Oj, nienienie...
Moja wina, że tekst "JAK TO MOŻLIWE ŻE TAKI CHU**W FAKE
MA TYLE KOMENTARZY?!" brzmi trochę, uhm, dziwnie?
2)
Cytuj:
A teksty "zazdroscisz mi" sa conajmniej dziecinne... I pokazuja ze poprostu w 'przepychance' słownej jesteś bynajmniej cienki; ).
|
Oczywiście, ale "Pochowaliście oczy do dupy?!" czy "No kur*a to jest poje*ane, skończ to" są już zaje*iste kulraperskie i proziomalskie?
3)Powiedz Jarosławowi żeby się postarał, bo Donald jest lepszy.
To nie chodzi o "Staranie się". Chodzi o styl bycia, więc nawet jakbym stanął na głowie, i wsadził se melonik na dupę, to i tak nie dorównam komuś, kto robi komiks w zupełnie innym stylu.
4)Nie podoba ci się? Fajnie. Napisz o tym książkę. Albo jeszcze lepiej-podręcznik. Nie! Jeszcze lepiej-encyklopedię PWN (Precla Wielce Nie-lubię). Puki choć jedna osoba będzie chciała oglądać mój fake (a takich jest sporo, a utrzyma się na pewno kilka. Nie tylko ja mam absurdalnie-abstrakcyjny humor) to ja będę go robić.
5)Braki w treści/wesołości staram sobie rekompensować innymi rzeczami. Np. regularnymi aktualizacjami. Jak dla mnie-lepiej jest dać coś fajnego raz na trzy cotygodniowe odcinki, niż dawać w każdym, ale aktualizować raz na dwa miesiące.
6)Nowy part.