Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van ent
Tutaj pokazałeś że wojną zacząłeś sie interesować pod koniec co widać też po twoich postach bo zacząłeś się udzielać na tym forum jak było po wojnie i widać też że nie brałeś nigdy udziału w żadnej wojnie chyba że noob charów... po pierwsze jak wojna sie zaczęła Urbexx mial 200 lvl a 16 lvl to spora różnica Drago mial 165 Hammpion 151 Wican 145 czy 146 Wymar 140 a fauron 125 czy jakoś tak.Więc tutaj się ostro mylisz...
moim zdaniem różnica lvli miała tutaj bardzo mało do wyniku wojny...
bo jednak Punishers i Dof też miało pare postaci z dużymi lvlami
na początku wojny:
Sandra (182) Heg (138) Abu (144) Patanou (140) Minavand (144) Falzer (190) Zangief (140) Franco(139) Dalipi(145) Polli ent(138)i pewnie jeszcze ktoś ale teraz nie mogę sobie przypomnieć a jednak sporo ludzi miało 120 -130 lvle i sporo osób było z 100 lvlami a tych poniżej 100 na początku wojny było mało..
|
Nie żartuj sobie. Pisałem jakie levele mieli na końcu wojny, bo poprostu nie pamiętam jakie mieli na początku.
Po za tym idąć tym tropem myślenia, tylko potwierdzasz co mówie.
Bo mówisz, że na początku wojny Wanted miało dużo mniejsze levele, a przecież początek wojny należał do Punishersów. Potem gdy Wanted nabiło te kilka lvl więcej zaczęli wygrywać. Tak ??
A jeśli chodzi o H - levelów z LA, to tacy gracze jak Abu, Dalipi, Franco itd nie byl delikatnie mówiąc najaktywniejsi na tej wojnie, więc to nic im nie dawało. Zresztą takie lvl to w Wanted średnia.
Zresztą wystarczy spojrzeć
http://www.tibia.com/community/?subt...ist=experience
@down
No jasne, czyli gwiazdki osłabiły palka, racja!!
Wprawdzie sd jest nieco słabsze, ale samo powiększnie zwykłych hitów meele nadrabia to i to mocno (i prawie za free). Niewspominając już o exori con oraz możliwości noszenia shielda.
A assassin stray przydają sie gdy nie można kogoś zkommbować.
Krótko - w tym przypadku mam absolutną racje.
PS. nie porównywujcie mnie do jakiegoś tam maćka, czy grebola. Ja przynajmniej staczam bitwe na argumenty