Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psyhopatka
świecie ,używają , przyjmować, wyrywać ,włosy , głowy, szczęścia, gościa , musiałbyś , mieć , coś www.portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html
W którym momencie cieszyliśmy się?
powiedz mi jakie zgranie? Wszystko zrobiliśmy według planu i nie gadaj tu głupot . Mieli paść i padli.
Jak si ę nie znasz to si ę nie wypowiadaj. Nie będę ci pisał , że masz 13lat, bo Cię nie znam.
Ale widząc te teksty i argumenty mógłbym dojść do tego wniosku.
A co do tekstów . Nie można sobie porobić jaj?
Według Ciebie Tibia to tylko PG?
|
Nie chce mi sie ogladac tego filmiku od poczatku, ale jestem wrecz pewny, ze z tego co zapamietalem wasze zachowanie bylo dziecinne. Nie czepiaj sie, ze nie uzywam polskich znakow, poniewaz nie mam polskiej klawiatury, a nie chce mi sie ciagle zmieniac jezyka z islandzkiego na polski. Napisalem ci gdzies ze tibia to tylko pg ? Nie? To czemu tak wnioskujesz? Niestety 13 lat dawno skonczylem, wiec oszczedz sobie. Jak juz pisalem naucz sie przyjmowac kazde oceny, bo przyda ci sie to w zyciu. I jeszcze jedno. Nie poprawiaj mnie, gdyz nie robie bledow ortograficznych, a przynajmniej nie popelniam ich czesto. Jak cos zapamietaj, ze przed "ze" stawiamy przecinek jesli tak bardzo chcesz przestrzegac zasad. Dobrze, ze nie gram juz w ta syfiasta gre, gdzie wiekszosc ludzi nie potrafi grac bez bota. No tak, nie miales sie do czego przyczepic, bo moje slowa krytyki cie zabolaly to przyczepiles sie do tego, ze nie uzywam polskich znakow. "Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj" <- Mozesz mi to rozwinac?
edit: jak widzisz nie tylko ja sadze, ze filmik jest nudny
@Rzeszow
nastepny ktory nie wie co moze mi zarzucic? Pisanie, ze jestem zalosny jest zbyt prymitywne. Rozwin to i uzasadnij a napewno dojdziemy do porozumienia