Temat: Wiedźmin-RPG
Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2007, 18:57   #88
Kaszkai
Użytkownik Forum

Kaszkai's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Widzę że wielu z was ma problemy z Wiedźminem Ja o Wiedźminie marzyłemod 2 tygodni aż tu dziś jak co dzień wracając ze szkoły chciałem włączyć kompa a tu do myszki przywiązana jest paczka a w paczce pachnąca świeżością duża "paczuszka" z grą i dodatkami.Czym prędzej przeczytałem opowiadanko i obejrzałem DVD z Dodatkami żeby zrobić sobie chrapkę aż w końcu przystąpiłem do instalacji gry.Włączyłem ją wszystko wybrałem co trzeba było wybrać i zaczyna się ładować ...zacięło się -.-'' reset jeszcze raz zmiana na najmniejsza rozdzielczość oraz na średnią grafikę JEST Włączyło się...klikam Gerald się ruszył...no ale czemu on sie rusza przez 10minut? Może piszę jak 10letnie dziecko ale proszę mnie zrozumieć jestem fanem Sapkowskiego śledziłem postępy w produkcji gry i czułem się dumny z tego że Polacy wreszcie do czegoś dojdą na rynku gier...a tu takie świństwo Chyba znam przyczynę mam laptopa i 448 RAM Tak teraz większość z was już myśli że skoro wiem to po co to pisze mianowicie chodzi mi o to że może wy wiecie czy mogę coś zrobić aby powiększyć mój ram(jakoś bez płatnie) lub tak ustawić Wiedźmina żeby mi się nie ciął Przepraszam jeśli zaśmiecam temat ale proszę z całego serca o pomoc