Cytuj:
Po za tym idąć tym tropem myślenia, tylko potwierdzasz co mówie.
Bo mówisz, że na początku wojny Wanted miało dużo mniejsze levele, a przecież początek wojny należał do Punishersów. Potem gdy Wanted nabiło te kilka lvl więcej zaczęli wygrywać. Tak ??
|
Tak wanted nabiło te kilka leweli w jeden dzień odrazu po przegranym battle i odrazu zaczeli wygrywać tak??

Nie.
Początek wojny to tylko jedno battle które wygrało punishers a tak to tylko chowali się i dawali loga tak jak na Ofie.. Reszta to jedna wielka ich propaganda gdy zabijali ludzi takich jak Anuska czy Sir Szorts(a w tym czasie wiekszość wanted było offline) i dodawali ich jako fragi i twierdzili że wygrywają wojne
A nabicie tych lvli co podałeś (Urbexx 216) to ostatni tydzień jak exp był 2x a wojny już praktycznie nie było
Koleś nawet jak różnica była lvli to i tak nie była na tyle duża że to przeważyło kto wygrał tą wojnę...
żeby już Ci nie odpisywać bo mi się nie chce napisze Ci tak!! Różnica lvli (niewielka) nie była głównym powodem wyniku tej wojny(bo ty się ciągle upierasz że to główny powód a tak nie jest na pewno!! !! Na to składało się kilka ważnych rzeczy jak zgranie,szpieg,bot no i lvle ... i tyle w temacie...
Sigg
Ja się z tobą nie zgodzę na moje oko to już koniec wojny.
Ale każdy może mieć różne zdanie
Pozdrawiam