Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snick
Eee...myślałem że wyjdzie gra na ok 7/10 no i jest. Pewnie za chwile wszyscy mnie skrytykują  ale to jest moje zdanie. Dodam jeszcze że nigdy nie widziałem dobrej polskiej produkcji ale przyznam że ta do tej pory była njalepsza, choć nie świetna. Odkładam kase na nowego kompa i te 80zł które wydałem jest mi szkoda ponieważ około miesiąć odkładania mam w plecy. Gre bym ocenił na 6-7, nie tak jak na przykład w piśmie X gdzie była oceniona chyba na 9+  (nie pamiętam dobrze).
Mam nadzieje że nie wyjdzie bo każda gra(z paroma wyjątkami) co kolejna to gorsza. No ale ogólnie gra nie jest taka słaba i można zagrać. Ale powtarzam znowu TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE!
|
Ok, tylko szkoda, ze nie podales w ogole zadnego zarzutu, argumentu popierajacego twoja ocene
@Reg : a po co wymieniac ich imiona, skoro i tak wiadomo, co sie z nimi teraz dzieje
@Kaszkai : Geral
T nie ruszy sie na takim sprzecie, chociazby z tego powodu, ze na takim laptomie masz wszystkiego za malo - procek, ram i karta graficzna odpada w przedbiegach. Wyjsciem jest odpalenie tego na kompie z odpowiednim sprzetem. O ile mi wiadomo, w wiekszosci przypadkow laptopa sie nie upgrade'uje.
@QRAS : napisz do pomocy technicznej.
@Topic : po skonczeniu gry twierdze, ze jest swietna i dalbym jej lekko naciagane 10/10. Plusami byla swietna grafika, walka, fabula i kreacja postaci, szczegolnie zachowanie i glos Geralta. Minusy - latwa na srednim poziomie trudnosci, dlugie wczytywanie lokacji. Nie zaluje ani zlotowki wydanej na ta gre.