Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2007, 23:29   #94
Zjawin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Domyślny

Yes Yes Jestem nastepnym noobem ktoremu nie podoba sie updejt hmm a dlaczego ? No cuz zeby nie bylo mam kilka argumentów na to
iż podoba mi sie ta opcja z dzieleniem expa

Lecz nie podoba mi sie :
-że cipy zajac sie bledami gry lub walka z hackerami lub cheaterami to oni wprowadzaja jakies gowniane plywanie rozumiem najpierw by zajeli sie bugami gry potem plywanie co do tych lozek to mi to zwisa ale te plywanie mnie dobilo ;/ to po to ja palem na*******am po 14h dziennie zeby inny najt postawil bota i mial to co ja po straconych nerwach itp itd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Do wszystkich, którzy narzekają;
  • Dzielenie expa: w tej kwestii chyba nie ma co opowiadać, jeśli ktoś uważa, że to zły pomysł, to musi być trochę skrzywiony...
  • Łóżka, pływanie: Jeśli chodzi o mnie, to nie podobają mi się za bardzo bajery typu nowe outfity, czy jakieś upiększone domki w AB, a co za tym idzie łóżka, ale czemu miałbym na to narzekać? Czy przeszkadza to komuś? nie sądzę. Mam za to paru znajomych, którym się takie bajery podobają i jakoś nie widzę w tym nic dziwnego, potrafię to tolerować.
no i ujoles slowami to co chcialem powiedziec ale nie podoba mi sie to ze cipsoft sie o*******a w stosunku do hakerow i boterow

Powinni zrobic cos takiego jak np Wpisywanie IP komputerow z ktorych grasz ew opcja ze ze wszystkich a jezeli np z innego ip ktos sie laczy musi wpisac dodatkowy pass i z rookowaniem postaci np po 5-6 dedah 1 dnia ban na 1 dzien

co do boterow no cóż mam powiedziec o*******aja sie Gmowie ;/

Ostatnio edytowany przez Zjawin - 06-12-2007 o 23:35.
Zjawin jest offline