Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2007, 23:37   #99
V_E_G_E_T_A
Użytkownik Forum

V_E_G_E_T_A's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
Dumny Ave...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taj Wong Pokaż post
O boze jak czytam te komentarze tych osob ktore nic tylko potrafia narzekac...to normalnie az krew zalewa...
Wiem ze kazdy ma Swoje zdanie i w ogole ale co wam kur...a(za przeproszeniem)
przeszkadza ze bedzie np kilka kolorow lozek do wyboru? to, ze gra sie rozwija to wam zle? a wam ku...a co tylko triple exp i double loot drop wlaczyc do szczescia? i klapki na oczy i pojechal? lole jedne nic tylko narzekacie i narzekacie....a tak by ktory z was wzial np jakis program graficzny i zrobil leprze spraity i sie pochwail...co za trudno? albo niech w jezyku programowania napisze wlasna gre i zobaczy jak to ku.wa jest latwo i prosto jak ktos z was narzekajacych to zrobi to respect dla was...
nastepnym razem sie ku..wa zastanowcie zanim cos napiszecie a nie odwrotnie....
A żebyś wiedział, że znalazło by się na tym forum co najmniej kilkudziesięciu takich ludzi, którzy zrobili by o wiele lepiej spirity niż ten pożal się boże Cipsoft (nie wierzysz? Look do działu grafika). Także znalazło by się kilkunastu ludzi, którzy w życiu niejedna grę stworzyli, panie wszechwiedzący!! I oni też są niezadowoleni z tej kpiny jaką firma Cipcoft serwuje nam co aktualizacje gry! <-- Bo wg. mnie oni sobie z nas (a raczej Was bo ja już nie gram ) kpią!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Retukss Pokaż post
Jeju jest !!! w końcu wykąpie się w tibijskim morzu !!! jeszcze nigdy naprawde sie nie kapałem w morzu ale za to wykompie siem w tibii yeah !! i te czepki mhhhmmm cudne normalnie zakochałem się UPDATE PLAX błagam cipy zróbcie jeszcze łóżka dla 2 osób zeby mozna było baraszkować i robić dzieci !! i jeszcze zwierzaczki chce ! bo chce wychodzić z pieskiem na spacer i kotkiem i rybki nakarmic ! i dodajcie lodówki bo przeciez w czym mam przechowywać jedzenie ?! A TAK wogule to jak ja sikam ! niech dodadzą kibelki !!!!! Kocham cie czipsoft daj jeszcze plix coś ekstra super mega orshabala dla 10 lvla zeby mozna bylo robic z 10 na 100 plix !!

tak dla uzupełnienia. Post pisany z ironią
Czy Ty tylko potrafisz ironizować? Coraz gdy czytam Twoje posty to widzę w nich ten sam syf. Syf zupełnie niewnoszący nic do tematów. Wiem, że jest teraz moda na ironie, ale bez przesady. Ile można!?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matekk fst bolt Pokaż post
narzekacie tylko nooby jebane które nigdy niemialy 30+ polowa z was pierdoli nie gram syf,ots a sie pierwsi zalogujecie po upie nc dla was mogli byu wyjebac czip bota tylko reszta ok
Co do 1 części twego postu:
Odezwał się PRO!!! Brawo, brawo... dla największego n00ba jaki kiedykolwiek chodził po tym świecie!
Człowieku! Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz. Nie obchodzi mnie ani nikogo tutaj, że wybuchłeś złością! Trzymaj nerwy na wodzy, koleś.
Co do 2 części twego postu:
Mimo, iż żeś napisał posta jak debil to masz sporo racji. Wielu z tych, którzy narzekają i wmawiają innym, że kończą z grą to i tak się zalogują tuż po update, a nawet będą pierwszymi w kolejce. <--Aczkolwiek to jest zrozumiałe bowiem każdy chce się przekonać na własne oczy co ten Cipsoft znów zmajstrował. Natomiast nie zrozumiałe jest to, że te maniaki mimo wcześniejszych zapowiedzi i niemiłych odczuć z update, nie kończą z grą (opętani kur. . Dawać księdza plx).
Jednak cała ta gadanina nie zmienia faktu, iż te ludki dalej będą jeździć po Cipfoscie jak skate po rurce grindując <-- o ile się nie wyjebie i nie połamie paru ząbków .
Co do 3 części twego postu:
Nie rozumiem z tego bełkotu zupełnie nic. Co najwyżej mógłbym się domyślać, ale nie zrobię tego ponieważ wole cię wyśmiać XD (hahah). Dla ciekawostki powiem tylko tyle, że spytałem się kumpla o ostatnie zdanie i on też go nie zrozumiał <--- hahaha
(Hunted plx XD)

@Ksuri
Gz fake . Bardzo mi się podoba :>.

@Co do programu anty-hacker'skiego:
Jak najbardziej popieram. Mam tu też na myśli wszystkie boty, programy cheaterskie.
Zamiast zajmować się duperelami jakimi są aktualizacje gry mogli by najpierw zrobić z tym porządek. Przecież to sprawa kluczowa dla komfortowej gry na światach non pvp (nie wiem jak się to ma do pvp). Nie oszukujmy się, ale Cipsoft daje dupy w tej kwestii! Szczerze mówiąc zastanawiam się czy zrobią coś podobnego jak przed laty. Czyli wprowadzą kolejnego wpół bota .

@A co do samego update
Już się wypowiadałem. Może zrobię to po raz drugi, obszerniej.

P.S Jeśli mi się zechce, a na to się nie zapowiada ;P. To być może skomentuje resztę postów.
V_E_G_E_T_A jest offline