Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2007, 23:45   #117
Lowca
Użytkownik Forum

Lowca's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Skille: 2
Domyślny

Tak sie zastanawiam..

Łóżeczka, dobry pomysł.. w końcu będzie można i łóżko wkręcić w kolorystykę całego mieszkanka \o/.. (Tak, lubie mieć pikny domek.)

Po drugie.. pływanie. Hmm, poprostu rzecz, która jak Cipsoft pomyśli będzie naprawde eleganckim pomysłem (Graliście pewnie w pokemony to pomyślcie). Dla mnie płynąć gdzieś byłoby naprawde czymś fajnym.. Jakieś wysepki, małe archipelagi, To jest To!

~>

Jak zapewne pisali moi poprzednicy (tak, nie czytałem wszystkiego) to czemu narzekacie skoro możecie poprostu pójść na Ots'a?. Tam nie ma takich bajerów (No, skrypty ciężko sie robi) więc nie ma co płakać.

Nie potraficie sie niczym cieszyć.. dałbym wam Tibie na której "Antica" nazywała się "Tibia" i bym wszystko miał gdzieś..

Dać wam palec.

@Jeszcze jedno. Skoro tak nalegacie na tych hakerów, Ddosy (Chyle czoło Ddos'owi ) itp itd.. To jak jesteście tacy mądrzy to może przedstawcie swoje oferty Cipsoftowi, albo Baa!.. Zróbcie to za nich ;>

20:32 Rtehb [23]: bo sie ma kumpli takich jak Ona /\

16:47 Ana Najt [35]: Push me!
16:47 Dryad Elizabeth [40]: <kick>

16:59 John Hiberlain [18]: przetszymywales tam ludzia a on dedna w torturach i mekach

21:07 Lord Von Luki [90]: ja jestem
21:07 Lord Von Luki [90]: gejem

22:19 Lowca Strefazero The Third [7]: Tesknisz za mna?
22:19 Luras Saia [60]: troszq

Są ludzie i ludzie

Ostatnio edytowany przez Lowca - 06-12-2007 o 23:47. Powód: A bo ja lubie edytować
Lowca jest offline