Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2007, 23:55   #14
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kuvok
Domyślny

I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!

Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD

Żeby Polska Była Polska!
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)

Ostatnio edytowany przez Macjei - 07-12-2007 o 00:00.
Macjei jest offline   Odpowiedz z Cytatem