Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 04:40   #140
KaCzKa.pl
Użytkownik Forum

KaCzKa.pl's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
Domyślny

............ normalnie PORŻKA!!!!!!!!11111 -.-'

to up tyczy się waszych coniekturych komentarzy. Tak zatrzymajmy postęp Tibi, wróćmy do czasów 7.4 (nie tyczy się tego nowego pomysłu na server). Mam pomysł, usuńmy domki. W wekendy zróbmy tak: sobota exp x5, a w niedziele x10 !!!!!111111111
Ale będzie fajnie nonie????????/////!!!!!1111111111
O, o, ooo..... mam pomysł w piątek niech zrobią fri itamzy!1111 żeby minć na hunyty na łikend, a w szwartek żeby jak sie denie to nic ni wypada rzeby morzna było pikrować!!!!!!!!!!!111111111
Ale fajowo co nie?????????????///////
Zaraz się posikam!!!!!!!!!!!!!!!111

PS. Jak dla mnie to update wcale nie jest takie złe. Po prostu gra powinna być namiastką życia w realnym świecie (niech noobki zobaczą jak się żyje na ziemi ) więc co wam przeszkadzają zmiany kolorów łóżek? Nie musicie wcale tego zmieniać! Może inni chcą. A czepki to wcale nie jest przegięcie, nie chcesz to nie pływaj albo wcale nie graj, zasada prosta...
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze!
KaCzKa.pl jest offline