Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 05:00   #141
matecki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 112
matecki ma numer GG 4600375
Domyślny

Jak czytam większość tych komentarzy to się cieszę, że 80% z was wyjedzie z tego kraju zmywać gary w Irlandii.

Zmiana opisana w dzisiejszym teaserze to chyba najbardziej znaczący przełom w Tibii od kilku lat. Wreszcie kilkuosobowe hunty będą miały większe znaczenie, a co za tym idzie nastrój gry (rpg) zmieni się na lepsze. Dotychczas grając rycerzem nie chciało mi się chodzić blokować czegokolwiek, ponieważ nie zyskiwałem z tego expa, a profit z huntów nie zadowalał mnie na tyle, aby mi się to opłacało blokować.

Poza tym, każdy update wnosi coś nowego. Nawet jeśli jest to coś utrudniającego nam grę... to jednak urozmaica spędzanie czasu przy Tibii. Gdyby nic nowego nie dodawali to po kilku miesiącach ludzie znudzeni przestawaliby grać.

Mam nadzieję, że w kilku kolejnych updatach zostaną dodane:
- konie (znikające przy wejściu do miast, zejściu do podziemi - bardzo drogie)
- zawieranie formalnych związków (aby na stronie Tibii w oddzielnej rubryczce było napisane: Married with: XYZ)
- ulepszanie broni, tarcz, zbroi, hełmów - poprzez zdolności (skille) mechaniczne (knightów), magiczne (druidów, sorców, paladynów). Byłaby wtedy większa różnorodność broni. Na Tradzie byśmy widzieli zamiast: Selling DSM. SELLING DSM (+2 arm, +1 axe, 5% mana faster, 25% immunity from fire, +10 levels to speed). Całkowicie zmieniłaby się wtedy ekonomia gry. W tym updacie wprowadzają początkowe wersje tego pomysłu (bronie napełnione energią). Aby ulepszać bronie należałoby zdobywać itemy na wzór addonów - jakiś węgiel, ruda, magiczny kamień, jakiś kamień z supertrudnego questa dodający do broni +2 do sworda/axa/cluba itp.

Ostatnio edytowany przez matecki - 07-12-2007 o 05:12.
matecki jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.