Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 07:15   #4642
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Dobra przyznaje sie, że sharuje bo na debila wyjde.

Ten drugi zawsze każdego zrugać musi.... Ja jak już to tylko Mefiego i Shadowa, ale inteligentnymi tekstami a nie "wy*******aj" (patrz wcześniejsze posty). Nie ja grałem o drugiej.

Shadow, nie szukaj czegoś na siłe bo i tak nic ci po tym. Próbujesz zawsze udowodnić swoją wyższość nad każdym. Po za tym, że przegrywasz to jeszcze nie umiesz tego sobie uświadomić. A co do dzieciaka to już ci coś mówiłem.pff, jeszcze jedno, czemu nie skontrujesz tego co wcześniej napisałem tylko znów nowych horyzontów szukasz?

Riten_lum
Tak tak idź w ślady Shadowa. 1 owner grał tym charem od tąd, jak ja grałem Yberssym (7.92), później sprzedałem tego rycka i dołączyłęm się do niego.
Właśnie temu nie gram sam bo tyle czasu bym nie pojechał. Zresztą nie narzekam na brak czasu na spotkania z kumplami, treningi itp. A wczoraj nie było ochoty na expa i namówiliśmy kumpli na dłuższą konwersację.

Zresztą NIGDY nie uciekłem ze szkoły żeby grać, czy też celowo nie poszedłem (Yanchaa).

edit:
Shadow, przyznaję się, że gram niekiedy o 6 czy 5.40. U mnie nie wstać o 5 to jest tak jak wyjść z ubikacji z nie podtartą du*ą, ale mam jakieś priorytety. Najpierw się uczę, później jem, a jak zostanie czas to expie. Kto rano wstaje temu pan Bóg daje. Lubie długo spać, ale ograniczam to, bo jednak spanie to strata czasu :{. Wcześnie wstaje od 4 klasy i to jest już u mnie na pożądku dziennym.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake

Ostatnio edytowany przez gora - 07-12-2007 o 08:11.
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem