Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 09:00   #146
Linkater
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 08 2006

Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CryingOrphan Pokaż post
Ale wy pierdolicie...
Boze...
Myslicie ze jestescie smieszni z tym:
Oh Oh! A w 3010 Roku Tibia przezyje kataklizm ! I Spadnie METEOR!!!
Ale jestem zabawny ! Oh Oh...

No, ZAjebiście

Jestescie denni...
Co wam przeszkadza plywanie i wybor spanka? -.-
Tibia robi sie coraz realniejsza, widziales w calym swiecie ponad 500 takich samych lozek ? No bo ja nie T.T

W Castoramie nie bywasz?

A jak w tibi bedzie sie dalo wchodzic do wony to co ?
Rozjebie wam to klimat?
Niby czym T.T

Podtapianiem noobof

Jezeli sie nie lubicie myc, to nikt was nie smusza --.--

Widzisz tobie by się przydało

I przestancie pierdolic ze tibia niedlugo bedzie miala grafike 3D... T.T
Lub dzwiek bo tak nie bedzie T.T
Ja nie wiem...
Jak mozna tak gadac ciagle?
Zygac sie chce...
Jak wam sie nie podoba to idzcie se na Xamash pod 7.6 albo na Elotha TT.TT

Rozumiem że ty już byłeś?

Zasmiecacie ten temat tymi waszymi "ironicznymi" wypowiedziami T.T
Debili z siebie robicie --.--

Tak jak ten maly chlopczyk nademna ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
nie podoba się ?? to i tak nie grasz więc po kiego komentujesz... żal dupe ściska że nie grasz a takie bajjjjerrry sa!? xdd funny naap xdd

Topic
update going to be fuckin good xdd party idea rox
Funny naap to jest tfooj avator pro roxor risbegd! xd Jors inglisz raks!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matecki Pokaż post
Jak czytam większość tych komentarzy to się cieszę, że 80% z was wyjedzie z tego kraju zmywać gary w Irlandii.

Zmiana opisana w dzisiejszym teaserze to chyba najbardziej znaczący przełom w Tibii od kilku lat. Wreszcie kilkuosobowe hunty będą miały większe znaczenie, a co za tym idzie nastrój gry (rpg) zmieni się na lepsze. Dotychczas grając rycerzem nie chciało mi się chodzić blokować czegokolwiek, ponieważ nie zyskiwałem z tego expa, a profit z huntów nie zadowalał mnie na tyle, aby mi się to opłacało blokować.

Poza tym, każdy update wnosi coś nowego. Nawet jeśli jest to coś utrudniającego nam grę... to jednak urozmaica spędzanie czasu przy Tibii. Gdyby nic nowego nie dodawali to po kilku miesiącach ludzie znudzeni przestawaliby grać.

Mam nadzieję, że w kilku kolejnych updatach zostaną dodane:
- konie (znikające przy wejściu do miast, zejściu do podziemi - bardzo drogie)
- zawieranie formalnych związków (aby na stronie Tibii w oddzielnej rubryczce było napisane: Married with: XYZ)
- ulepszanie broni, tarcz, zbroi, hełmów - poprzez zdolności (skille) mechaniczne (knightów), magiczne (druidów, sorców, paladynów). Byłaby wtedy większa różnorodność broni. Na Tradzie byśmy widzieli zamiast: Selling DSM. SELLING DSM (+2 arm, +1 axe, 5% mana faster, 25% immunity from fire, +10 levels to speed). Całkowicie zmieniłaby się wtedy ekonomia gry. W tym updacie wprowadzają początkowe wersje tego pomysłu (bronie napełnione energią). Aby ulepszać bronie należałoby zdobywać itemy na wzór addonów - jakiś węgiel, ruda, magiczny kamień, jakiś kamień z supertrudnego questa dodający do broni +2 do sworda/axa/cluba itp.
Prawdobodobnie to i tak zostanie dodane... póki co
WYPAT DO MU NooPJE!!!1

Ostatnio edytowany przez Linkater - 07-12-2007 o 09:05.
Linkater jest offline