Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 09:49   #150
Damroky
Użytkownik Forum

Damroky's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: PL?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Neomycinum
Świat: Candia
Poziom: 280
Skille: 106/97
Poziom mag.: 10
Domyślny Zal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch Pokaż post
Ten update będzie wielką porażką, zobaczycie.
Co to ma być kurwa jakieś pływalnie, do czego to potrzebne?
Juz bym wolał zeby wprowadzili możliwość uprawiania sexu niż te lamerskie pływanie, albo chociaz możliwość załatwiania się pod drzewkiem!

A i do Dzieci, które zaraz mi wcisną, że możliwość pływania w Tibii poprawia jej klimat rpg. Powiem wam tyle HUJA SIĘ ZNACIE NA KLIMACIE RPG!
Przykro jest mi czytać taką wypowiedź jak twoja.. Pojechałeś wszystkim na maksa... a teraz to już weś nie uzewnętrzniaj sie na tym forum bo żal... Co do reszty wypowiedzi to tez w większości przykra sprawa. Część z was zbyt krótko chyba jeszcze gra by poczuć o co tak naprawde w Tibi chodzi. Nie pasuje wam pływanie? Klimat średniowiecza i czepki na głowie??! A wiec uświadomie was, że Cip Soft umiescił całą masę innych podobnie bekarskich zjawisk i to duuużo wcześniej. Według mnie będzie to ciekawym Urozmaiceniem.

I jeszcze jedna sprawa. Mamy ostatnio plagę hackowania kont tibijskich!!!!!!!!!!! W moim otoczeniu w realu zhackowano wszystkich, nie mam wirtualnego friend , który by nie był choć raz zhackowany!!!! Dlaczego Cip Soft z tym nic nie zrobi?! Problem można przecież rozwiązać bardzo prosto. Wystarczyłoby 1 proste np. 4 cyfrowe hasło na dostęp do depo banku i domku. Obecnie mając passy hacker czyści nam wszystko! Gdyby wprowadzić te krótkie hasełka nawet mając pasy nie dobrałby sie nam do niczego( nawet do eq: wystarczyłoby zdjąć eq i do dp albo domku) Zastanówciw sie nad tym czy nie należałoby zorganizować akcji i przycisnąć Cip Soft by rozwiązał ten problem. Ja ze swojej strony dołoże wszelkich starań
Pozdrawiam

Ukryty tekst:
Bye
Damroky jest offline