Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 11:26   #1252
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

@up

Rózgę w szkole, od rodziny nic bo mnie nie kochają.

@topic

Cyclopolis - późna godzina ? Mogliście zrobić massa z godzinę wcześniej. Zresztą, nawet jeżeli by to trwało od 10 rano, to i tak byście przegrali, bo nie mieliście jak nawet uzupełnić run a my mogliśmy biegać w te i we wte do sklepu.

Elfy - racja ... szpieg nam strasznie pomógł ... zrobiliście massa i tam pobiegliśmy, a gdyby nie Korsarz to my byśmy mieli vipy pozamykane. No i nie zapominaj, że nasi tam padli ... i też raczyli nam powiedzieć o tym, że ich odwiedziliście.

Carlin - LOL ... jak Ravle czy kto tam biegał na przypał z lockiem po Carlin i co chwila wracał się pod statek chcąc tam zaciągnąć naszych - nieee ... wcale się nie domyśliliśmy, że macie tam massa ... byliśmy pewni, że on chce nam po prostu maszt pokazać ...

Edron - też mnie chyba niestety nie było, a jeżeli byłem, to nie pamiętam ... :s Sorry.

Jeszcze raz powtórzę - gdyby nie zgranie - nic byśmy nie zdziałali. Przykład ? Akcja na której ja padłem ... poszliśmy zrobić locki żeby was zwabić, ale się nie kwapiliście do akcji, to wszyscy sobie w CSa poszli grać. Zrobiliście massa, przerzuciliśmy ich na nasz kanał, ja już padałem a oni mówili, że jeszcze partyjka i wbijają. Gdyby wszyscy mogli się stawić natychmiast (czyt. byłoby lepsze zgranie) to inaczej by to się tam potoczyło. Całe szczęście później się ogarneliśmy.

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem