Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 11:29   #153
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

Mi się tam pomysł podoba.Tibia nie jest jak inne rpg że jedynym celem jest mord mobow.Tu też można jakoś inaczej spędzić czas choćby właśnie na dekorowanie domku.Jesy dużo takich argumentów ale to właśnie wyróżnie Tibię od reszty rpg.pomysł z pływaniem jest fajny i mi się podoba.ktoś napisał że tibia jest z starego wieku a nie nowego ale:skro ze starego to skąd są zegarki chociażby.Tibia to gra mmorpg fantasy,nie ma konkretnego przedziału wiekowego gdzie ją by można umieścić.przynajmniej urozmaicają w fajny sposób Tibie.gdyby była rozbudowywana jak inne rpg to update skończył by się na dodaniuotworów,miejsca,itemów,questów.chcielibyś cie taką tibię w której jedynym celem jest bicię potworów?w tym właśnie jest jakiś urok tibii że się chętnie w nią gra-bo nie jest jak inne rpg.Dobra rozpisałem się wiem że część ludzi zawsze mnie gaić w stylu "nub ja chcem wincej potforow dla fac po co komó domki"(błędy celowe)nie napisałem że wszyscy ale część się takich znajdzie.jeżeli ktoś to przeczytał to dobrze.jak nie-trudno

Simon

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline