Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gora
Dobra przyznaje sie, że sharuje bo na debila wyjde.
|
Popelniles najwiekszy blad, jaki mozna popelnic w tibii przyznajac sie na
publicznym forum, ktore odwiedza tysiace uzytkownikow, ze dzielisz konto z inna osoba
Cytuj:
Zresztą NIGDY nie uciekłem ze szkoły żeby grać, czy też celowo nie poszedłem (Yanchaa).
|
Wszystko w swoim czasie, uwierz mi

Dobrym przykladem jest Silver Xavii
Cytuj:
Shadow, przyznaję się, że gram niekiedy o 6 czy 5.40. U mnie nie wstać o 5 to jest tak jak wyjść z ubikacji z nie podtartą du*ą, ale mam jakieś priorytety. Najpierw się uczę, później jem, a jak zostanie czas to expie. Kto rano wstaje temu pan Bóg daje. Lubie długo spać, ale ograniczam to, bo jednak spanie to strata czasu :{. Wcześnie wstaje od 4 klasy i to jest już u mnie na pożądku dziennym.
|
Rozumiem, ze mieszkasz na wsi (?) czy w miescie, nie interesuje mnie to i ze musisz wstac rano, ale musisz zapamietac ze sen jest niezwykle potrzebny do pracy dla twojego mozgu i nie mozesz poswiecac czasu przeznaczonego na sen dla czasu, ktory spedzasz w postaci grania w tibie, a wymowki typu "spanie to strata czasu" sa dla mnie zupelnie niezrozumiale i wynikaja z twojego uzaleznienia do gry (nie wiem jak jest naprawde, ale tak to brzmi).
Na twoim miejscu nie przyznawalbym sie do sharowania, bo sporo cie to bedzie kosztowac.
Edit: serio jestes ze Sri lanki ?

Mam kolazanke w klasie, ktora wlasnie stamtad pochodzi