Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2007, 12:56   #4645
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Dobra dzięki wszystkim za gre i rywalizacje/zawiązywanie sojuszy. Za to, że towarzyszyliście mi przez cały okres jak grałem w tą grę. Mam już dość tego. Przyznałem, że sharuje bo nie chciałem wyjść na debila przed idiotyczne wypowiedzi kumpla. Teraz grałem z nudów, a nie nałogu, Yberssym bardziej szarżowałem dla Levelka.

Jakby ktoś z was zapytał jakiegoś mojego lepszego kumpla to byście raczej zmienili zdanie. Grałem w tę gierkę głównie dla kumpli oraz podszkolenia i sprawdzenia swojego angielskiego, bo to jest moja pasja. Jak wspomniałem wcześniej, grałem na luminerze od początku servera charem "genarus", byłem w ToD i wogule, pózniej przeszedłem na Berylie, ale jakoś chciało się wróćić na stare progi, więc to uczyniłem (tak do kumpli). Tu poznałem fajnych ludzi (br również).
Miłego grania, będę może na forum jeszcze wpadać.

@Even
I tak będę wstawać o 5 i słuchać 50 Centa! I nikt mnie nie zatrzyma, bo tak musi być. Mam swoje zdanie i spuszczam się na opinię innych, rozumiem, że sen jest ważny, ale... A co do tej Sri Lanki to zgryw, ale chciałbym tam kiedyś na wycieczke pojechać, ale to pewnie dopiero jak ojcowi sie Europa znudzi Xd. I co by mi było z tego jak bym uciekł żeby grać? Przyszłaby wywiadówka i 'Game Over'. Tak poza tym to zawsze mam średnią ponad 4.5 (w gimnazjum, które ma przecież niezwykle wysoki poziom - 7 miejsce na Podlasiu ) i nie zamierzam jej opuszczać.
Dzięki, że zawsze przyprawiałeś forum w odrobinę rozrywki, bo niektórzy tylko wrzucali screeny z maniaczenia (ja komentowałem i wrzucałem^^)

Jak pragniecie odsieczy to sobie reportujcie mnie za sharing, nie będę płakać. Mam jedną prośb, niech nie robi tylko tego Shadow, bo wtedy nie dostane tak upragnionego przez każdego bana (patrz jego posty na forum tibia.com).

Tak więc wielkie dzięki każdemu wymienionemu powyżej i nie tylko (Tomcio Xarc, Zona Juniora, Ely Blink, Adriano Imperatore, Yambas, Yaturn, Yanchaa, Eric Maloney, Edu The Dark Apokalipse, a także całej reszcie).
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem