Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei
I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!
Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD
Żeby Polska Była Polska! 
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)
|
Widze, że nie tylko ja myśle podobnie... pozdrawiam wolnomyślicieli !! ave Free Morganian Peoples.
Mówisz, ze jakbym miał jaja to bym zebral ludzi którzy chcą walczyć próbowalem.... i uwierz mi
Ci Polacy u których sie nie spodziewalem - ODMÓWILI !! Co zrobie, jeżeli server mówi ze boi sie wojny bo zaraz znow beda paymenty ?? Mowisz, tez ze Tensh ma jaja no moze ma, ale widze ze po payment ma dosc bo jak sie wycofuja ludzie i niema nikogo kto by walczył. Zrobimy offense gildie ok 25 osob i zeby sie zgrać nikogo nie bedzie. bede mowic "nie ma sensu" "przegramy" jakbym z takimi ludzmi mial isc na wojne wolal bym sobie sam fielda pod nogi rzucic i sie zabic niz oddac fraga.