Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neSSonka
@up
taaaa fragi na noobach kazdy umi nabijac , przeszedl bys do CT i ciekawe jakie bys mial staty =S zreszta 21 -1 dla terro mowia wszystko =\ jestes fajny p0zdr0 !
@Topik
Gratz wszystkim ! :d
p0zdr0 dla Szkapa nooba  p.s. Ty w to jeszcze grasz ? oO 3m sie (=
@daln
ja nie mowie ze jestem pro elo elo maksi king plajer w csa ale zal mi takich ludzi bijacych fragi na noobach i pozniej wstawiajacych ssy na forum ze jaki to on jest pro CS Evul player :S
Ness Signed.
|
Nessonka czy jak ci tam Zal to mi jest Ciebie
mam gleboko w dupie Ciebie i to co myslisz o mnie ale tacy ludzie mnie wqrwiaja.Jestes taka(i) pro to moze zagramy ?nooby moze i nooby ale ja w csa gram 3 tyg.
www.holy-soldiers.yoyo.pl <<tu jest ip wbij to pogramy.Zreszta co zazdroscisz nigdy nie miales(las)takich statow.Zal mi takich pro evul koozakow jak Ty.DZIECKO nie masz sie do czego przyczepic?? moze wkoncu odejdziesz od komputera i wyjdziesz na dwor ?do kolegow?kolezanek i ile takich masz?Wyzywasz sie grze na forum?Mówie po raz kolejny wyjdz z domu dzieciaku.Nie mam zamiaru juz sie z toba klocic bo nie mam zamiaru prowadzic bezensownje rozmowy z dzieckiem.?moze pokazesz nam swoja fotke ?hmm to sie troszke posmiejemy. A I PANI(E) PRO JAK MOWIL XAVERZ ""JESTEM W TERRO"" niezle spostrzezenie uwagi!!GZZZZZZ