@Fagaro,
Po pierwsze, ja nie obrażam ludzi tylko stwierdzam fakty (o tobie mogę powiedzieć to samo... 20lvl w 1 dzień, czyżby botem?)
Po drugie miałem 120lvl+ i skille ponad 95 oraz the best eq. Nawet zostało mi żółte hp. I proszę nie porównuj mnie do Seromontisa

Po trzecie palowie to paladyni tibijscy, a "paladynami" mogę nazywać paladynów historycznych walczących bronią obuchową, wojowników światła itd.
Po czwarte brawo bicia 3 demców solo, ale opłacalne jest to nieżle... (bot dobrze leczy?)
Po piąte już ci napisali o środkach poetyckich, a jeżeli takie stwierdzenie ci się nie podoba to może zastosuję "środki wyrazu poetyckiego" może być?
Po szóste jeżeli chodzi o knightów, którym się podoba summer update 2007, a nie podoba winter update 2007, to są to boterzy, bo nijak zmniejszenie leczenia i hitów zadawanych do niektórych potworków wpływa na granie rycerzem. Jakoś przed summer up 2007 było gorzej i nie narzekali (no cóż jak wcześniej wspominałem botterom nie starczy kasy na pontiony

) Aha skoro bronisz takich ludzi to pewnie sam nim jesteś, bo niewinni się nie tłumaczą.
PS. Nie ripostuj, bo i tak nie ukryjesz swojego prawdziwego "Ja"