Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2003, 21:06   #65
egg
Użytkownik Forum

egg's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Słubice
Wpisy bloga: 12

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dao
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nox
Świat: Nerana
Poziom: 148
Skille: 130/76
Poziom mag.: 23
Domyślny

Badzadza:
oj tak, chcę tego jak najbardziej. Życie druidów i sorców nie jest łatwe, najtrudniej nam expować... ale później jak się ma już summony to można na pohu pobiegać, na smoki na edron posmigać (na te pod venore też jak się ktoś uprze ).
Knight biega tylko z uhami i wali pałką/mieczem/lub innym przedmiotem potworki dające sporo exp, nabija strasznie szybko exp, trenuje afk... żyć nie umierać... sielanka.
Palek - najłatwiejszy exp w grze. Biega tylko na poh na gs'ach. Ale muszę przyznać że trening mają trudniejszy niż knighci.
Btw. na serverach nonPvP ktoś przecież blokuje te potworki, więc uważam że i tutaj jakoś sobie ludzie dadzą radę.

Viper:
ehh... CS'a też update'ują (przeszadzili moim zdaniem, dlatego już w to nie gram).
Pozatym, nie wiem jak Ci się w głowie poprzestawiało że porównujesz mRPG do FPP?!
Jedyne co je łączy to fakt że gry mają co jakiś czas wypuszczane poprawki, zmieniające grę.
Ale nie są to tylko te dwie gry które są update'owane. BF1942, RTCW etc.
Nie wiem jak to jest na stanie ze strategiami, po prostu nie jestem fanem żadnej serii.

Niestety, zmiany nadchodzą. Zbliżają się dużymi krokami... tak samo jak święta, miejmy nadzieję że wszyscy posiadający wolny czas będą mogli się dostać na serwery po update'cie

added
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez De Knajt
Co to jest AoL??
Amulet of Life
Jak zginiesz, to nie tracisz niczego, ani expa... ani rzeczy...

You want peace? Prepare for war!
Punisher.

egg jest offline